Hvorfor investere i dig?

Hvorfor investere i dig?

Vi er alle sammensat af, vores historier. Det er vigtigt at sortere i det du kan ændre og det du ikke kan ændre. Det du kan forandre hjælper jeg dig med at arbejde med. Det du ikke kan forandre, hjælper jeg dig med at være med.

Størstedelen af de klienter jeg arbejder sammen med har overbelastningsreaktioner. For at skabe et fundament for tilbagevenden til skole, arbejdsmarkedet, finde en ny vej, andre venner, nyt job eller noget så “simpelt” som mere glæde i livet, er der brug for en viden om hvordan du arbejder med din hjerne og krop og ikke imod den så du undgår at blive overbelastet igen. 

Du får et overblik over hvor du skal starte … hvad er vigtigst lige nu – Sammen finder vi de små skridt, der skal sætte din forandring i gang – Du får “redskaber” i form af – konkrete fysiske øvelser – Du får øvelser der perspektivere og udfordre ikke nærende tanker og mønstre  – En realistisk plan, der bygger dig op i det tempo der passer dig

Det er med vilje at du skal “comitte” dig for flere sessioner. Din krop har behov for at du forpligter dig hvis der skal være en varig forandring. Det kan beskrives som at du har oparbejdet en gæld stille og roligt gennem mange år og så vil du pludselig betale den ud med det samme. Sådan fungere kroppen desværre ikke. Den har brug for at du afdrager i et roligt tempo for at det kan integreres i dig.

Så når du har mærket at vores kemi passer sammen så skal du beslutte dig for om du ønsker at starte din proces. Du kan selv bestemme hvor tæt sessionerne skal være. Men ofte er det godt at komme med lidt kortere interval de første gange og så lade tiden gå og mærke efter, og selv arbejde med de små skridt vi har sat i gang.

Så et JA TAK er en gave til dig fra dig om at forandre den tilstand du er i så det bliver langtidsholdbart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Øvelser & viden

Tak for din tilmelding

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt – huske at tjekke din spam mappe om den havner der.

Feel good til dig

Er du nysgerrig på mere krop, viden, videoer, og “gør det selv” inspiration? 

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Det dumper ind i din brevbakke en gang om måneden. 

Når du tilmelder dig får du med det samme en video med 5 minutters selvmassage. Det er nok til at opleve kontakt med din krop igen, hvis du er røget “ud af kontakt med den”.  

Kærligst Bettina