Kontakt

Kontakt mig hvis du er nysgerrig på om et kropsteraputisk forløb er noget for dig.

Ring til mig for en uforpligtende samtale.
Du kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter jeg dig indenfor 48 timer.

Jeg er i Hareskoven.

Om mig

På papiret og mellem linierne

Udover det der har et officielt stempel, så er jeg 53 år, bor sammen med John og vores 3 hunde. Vi har sammen en masse dejlige børn, der alle er flyttet fra vores rede. Min livserfaring, min humor og min evige nysgerrighed og faglighed, skaber tilsammen en varm formidling som underviser og behandler.

Erfaring

Jeg har en bred og alsidig viden indenfor psykologi, kropsterapi, yoga, traumeterapi, som jeg benytter mig af hver dag i mit arbejde med mine klienter og når jeg afholder workshops.

I mange år har jeg arbejdet med sårbare unge og voksne med forskellige diagnoser – herunder, stress, traumer, ADHD, Autisme og Angst.

Gennem 10 år har jeg været ansat på Center for Autisme.  Jeg samarbejder med kommuner og Center for autisme udover private klienter.

Når du er klient hos mig

Vi aftaler sammen hvad det er for nogle skridt der skal være dine. Hvad du skal være nysgerrig på indtil næste session. Det er din vej og det foregår i dit tempo. Jeg er med på sidelinien og følger dig.

Du kan altid når du er i forløb hos mig, sms’e eller kontakte mig imellem sessionerne.

Tak for din tilmelding

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt – huske at tjekke din spam mappe om den havner der.

Feel good til dig

Er du nysgerrig på mere krop, viden, videoer, og “gør det selv” inspiration? 

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Det dumper ind i din brevbakke en gang om måneden. 

Når du tilmelder dig får du med det samme en video med 5 minutters selvmassage. Det er nok til at opleve kontakt med din krop igen, hvis du er røget “ud af kontakt med den”.  

Kærligst Bettina