Der er åbent for nye forløb fra september. Kontakt mig hvis du er interesseret.

Kontakt

Kontakt mig hvis du er nysgerrig på om et kropsteraputisk forløb er noget for dig. Udfyld kontaktformularen for en uforpligtende samtale, så kontakter jeg dig snarest.

Jeg holder til i Hareskoven.

Om mig

På papiret og mellem linierne

Udover det der har et officielt stempel, så er jeg 53 år, bor sammen med John og vores 3 hunde. Vi har sammen en masse dejlige børn, der alle er flyttet fra vores rede. Min livserfaring, min humor og min evige nysgerrighed og faglighed, skaber tilsammen en varm formidling som underviser og behandler.

Erfaring

Jeg har en bred og alsidig viden indenfor psykologi, kropsterapi, yoga, traumeterapi, som jeg benytter mig af hver dag i mit arbejde med mine klienter og når jeg afholder workshops.

I mange år har jeg arbejdet med sårbare unge og voksne med forskellige diagnoser – herunder, stress, traumer, ADHD, Autisme og Angst.

Gennem 10 år har jeg været ansat på Center for Autisme.  Jeg samarbejder med kommuner og Center for autisme udover private klienter.

Når du er klient hos mig

Vi aftaler sammen hvad det er for nogle skridt der skal være dine. Hvad du skal være nysgerrig på indtil næste session. Det er din vej og det foregår i dit tempo. Jeg er med på sidelinien og følger dig.

Du kan altid når du er i forløb hos mig, sms’e eller kontakte mig imellem sessionerne.

Tak for din tilmelding

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt – huske at tjekke din spam mappe om den havner der.

Det bedste til dig fra mig!

Er du nysgerrig på hvordan du får gode samtaler med dig krop? bliver venner med den og begynder at forstå den?

Så tilmeld dig her. Jeg er mega ustabil i nyhedsbrevsmængden, så jeg kan love dig du ikke bliver spammet, men du kommer til at få tilbud om workshops og forløb som den første og gratis viden din krop og hvordan du kan tale med den.

Når du tilmelder dig får du med det samme en video med 5 minutters selvmassage. Det er nok til at opleve kontakt med din krop igen, hvis du er røget “ud af kontakt med den”.  

Kærligst Bettina