Sunde Grænser & selvværd

Lær at sætte sunde grænser, i nære relationer, på job og stå ved dig!

Har du fået nok af at blive rendt over ende, ikke få saft fra i nuet, at andre overskrider dine grænser? Så er denne workshop noget for dig. Når vi skal arbejde med sunde grænser, kommer vi også i kontakt med følelsen vrede. Vrede er en del af din grænsesætning. Bliv bevidst om dit vredes mønster, måske kommer den ud på en ikke hensigtsmæssig måde? De fleste stressede mennesker har et issue med vrede og grænser. Det er så svært at lade vreden få plads fordi vi i samfundet hylder det positive og vreden er = med negativitet.

På workshoppen arbejder vi med at forstå vores egen vrede og få skabt opmærksomhed på at få nye mønstre og lærer at sige fra og til uden drama og aggression.

Vi arbejder 3 timer med at få kontakt til sunde grænser

Når du mærker dine følelser og de signaler der hele tiden bliver kommunikeret fra din krop, lærer du at sætte tydelige grænser, mærke din sårbarhed og sige nej når du mener det, uden at undskylde. Vi arbejder med hvordan du kan kommunikere det i stedet for at tie.

Dato: Lørdag d. 9. april
Tid: kl. 10-13 (Døren er åben fra 9.45)
Sted: Stormly 35, 3500 Hareskov, Værløse
Pris:  450,- 

TILMELD

Tak for din tilmelding

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt – huske at tjekke din spam mappe om den havner der.

Feel good til dig

Er du nysgerrig på mere krop, viden, videoer, og “gør det selv” inspiration? 

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Det dumper ind i din brevbakke en gang om måneden. 

Når du tilmelder dig får du med det samme en video med 5 minutters selvmassage. Det er nok til at opleve kontakt med din krop igen, hvis du er røget “ud af kontakt med den”.  

Kærligst Bettina