Der er åbent for nye forløb fra september. Kontakt mig hvis du er interesseret.

12 minutter om dagen er nok!

Vil du med på en lille 2,5 timers rejse mod mere overskud?

En workshop hvor du får viden om kroppens egen kemi -hvad der sker i kroppen når den er påvirket af stress/overbelastningsreaktioner. Du lærer hvordan du med simple daglige øvelser kan påvirke nervesystemet til at få mere ro og overskud i hverdagen – og det tager kun 12 minutter.

12 minutter om dagen er nok! Er det virkelig sandt???JA

Det er ikke mig der har fundet på det. Det ville jeg ønske. Det er evidensbaseret forskning der viser, at hvis du bruger 12 minutter om dagen på bevægelse – jævnligt – øger du dit velbefindende med hele med 33%! Hvis du har det som mig, så er det SÅ svært at møde op på den yogamåtte når der har været en længere ferie. Det vil jeg gerne gøre lettere for dig og 12 minutter er til at overskue – No excuse!

Tilmeld dig til to timers FYSISK WORKSHOP, hvor du får et kærligt “kom-i-gang skub”. Tag din veninde med, så I er 2 til at holde fast.

Du/i får alle disse lækre små nærende “kom-i-gang” tips og øvelser :

 

Dato:
Tid:
Sted:
Pris: 

 

TILMELD

2 reaktioner

 1. Hej Bettina
  Holder du et kursus i fascial flow på Bornholm på et tidspunkt ?
  Hilsen Charlotte
  Speciallæge i psykiatri, privatpraktiserende

  1. Kære Charlotte
   Tak for din kommentar 🙂 Hvis der er nok der er interesseret 🙂 Jeg kan godt sætte et hold op i foråret. Hvis du kender andre der kunne være nysgerrige, så lad os finde ud af det 🙂
   Bh Bettina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tak for din tilmelding

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt – huske at tjekke din spam mappe om den havner der.

Det bedste til dig fra mig!

Er du nysgerrig på hvordan du får gode samtaler med dig krop? bliver venner med den og begynder at forstå den?

Så tilmeld dig her. Jeg er mega ustabil i nyhedsbrevsmængden, så jeg kan love dig du ikke bliver spammet, men du kommer til at få tilbud om workshops og forløb som den første og gratis viden din krop og hvordan du kan tale med den.

Når du tilmelder dig får du med det samme en video med 5 minutters selvmassage. Det er nok til at opleve kontakt med din krop igen, hvis du er røget “ud af kontakt med den”.  

Kærligst Bettina