børn & familier

Børn får også ondt i livet

Oplever du at dit barn tit har ondt i maven, ikke vil i skole, trækker sig eller er voldsom overfor andre?Børn får også ondt i livet og sanser det der sker omkring dem, selv om du som voksen prøver at være stærk. Har der været mange forandringer, tab, skilsmisse, reagere børn. Der opstår utryghed og angst.

En kropsorienteret terapi er en nænsom metode til at hjælpe dit barn på. Vi tegner, leger finder “magi i kroppen” som kan hjælpe barnet med at regulere sig selv. 

Du vil som forældre være med og blive guidet i hvordan du hjælper dit barn tilbage til glæde og trivsel. Det er altid et fælles arbejde mellem dig/jer som forældre og jeres barn. Måske skal skole og andre informeres om de gode strategier som i sammen finder frem til.

Sådan arbejder jeg med familier & børn

Længden på et forløb varierer. Vi kommer altid igennem de forskellige trin, men vi kan desværre ikke jage med nervesystemet og bindevævet. Hvis der opstår spørgsmål og tvivl, så er jeg kun et opkald, en mail eller en sms væk. Jeg er til rådighed gennem hele forløbet og vil gøre mig umage med at svare på dine spørgsmål.

1. Problematikken?

Vi taler sammen uden barnet til en forsamtale. Det er ofte i telefonen. Problematikken belyses og vi aftaler første møde.

Jeg rådgiver i små øvelser du kan starte med sammen med dit barn, så rejsen mod at blive ven med kroppen stille og roligt starter.

2. Et trygt rum

Vi har første session alle sammen. Vi tager det i det tempo der passer barnet for at etablere et trygt rum. Der arbejdes med barnets og jeres ressourcer. Små ting i kan gøre i Jeres hverdag. Det handler om at forstå sammenhængen mellem det der foregår i hovedet og det vi mærker i kroppen og hvordan der kan skabes en balance mellem de 2 dele.

3. Nu skal vi i gang

Vi arbejder med kroppen og kroppens sansninger. Barnet introduceres til øvelser og mærker effekten ved behandling. Når alle føler sig trygge ved selv at skulle arbejde, så slipper jeg jer, med den sikkerhed at i altid kan komme forbi eller kontakte mig hvis der opstår tvivl eller usikkerhed.

En mor siger:

Førstehjælp til forældre

Det vigtige er at du ikke går i panik. Træk vejret, mærk dine fødder, find ro før du tager dig af dit barn. 

  • Mærk dine fødder – rul dem evt. på en bold
  • Træk vejret roligt, men en lang udånding og pause inden indånding
  • Klap evt. på kroppen
  • Roligt stemmeleje
  • Sæt farten ned
  • Tegn med barnet
  • Blide ord
  • Din ro er med til at regulere dit barns energi

 

Børn registrere og mærker alt det der sker. Derfor er det vigtigt at tale om den hændelse der giver en reaktion hos barnet. Når jeg skriver “tale” mener jeg faktisk ikke at man skal fortælle historien i detaljer, men bare om det der mærkes. Vreden, ked af det heden, der hvor det gør ondt. Man kan spørge ind til det barnet har brug for, ofte er det bare at få lov at reagere og så stadig være elsket og få et kram.

Priser

En session koster 975 ,-
Familie 1275,-
Du kan købe øreakupunktur i tilkøb for 125 ,-

Du er velkommen til at booke en afklarende og uforpligtende samtale, hvis du har tvivl.

Tak for din tilmelding

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt – huske at tjekke din spam mappe om den havner der.

Feel good til dig

Er du nysgerrig på mere krop, viden, videoer, og “gør det selv” inspiration? 

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Det dumper ind i din brevbakke en gang om måneden. 

Når du tilmelder dig får du med det samme en video med 5 minutters selvmassage. Det er nok til at opleve kontakt med din krop igen, hvis du er røget “ud af kontakt med den”.  

Kærligst Bettina