Der er åbent for nye forløb fra september. Kontakt mig hvis du er interesseret.

børn & familier

Børn får også ondt i livet

Oplever du at dit barn tit har ondt i maven, ikke vil i skole, trækker sig eller er voldsom overfor andre? Børn får også ondt i livet og sanser det der sker omkring dem, selv om du som voksen prøver at være stærk. Hvis der er sket noget i familien, som eksempelvis, tab, skilsmisse, ulykker og noget der er overvældende. reagere børn. Der opstår utryghed og angst og det kan vise sig på mange foreskellige måder.

En kropsorienteret terapi er en nænsom metode til at hjælpe dit barn på. Vi tegner, leger og finder “magi i kroppen” som kan hjælpe barnet med at regulere sig selv. 

Du vil som forældre være med og blive guidet i hvordan du hjælper dit barn tilbage til glæde og trivsel. Det er altid et fælles arbejde mellem dig/jer som forældre og jeres barn. Når vi sammen har  fundet de gode strategier der hjælper jer, skal skole og andre måske også informeres, så der er en rød tråd og en fælles vej.

Sådan arbejder jeg med familier & børn

Længden på et forløb varierer. Vi kommer altid igennem de forskellige trin, men vi kan desværre ikke jage med nervesystemet og bindevævet. Hvis der opstår spørgsmål og tvivl, så er jeg kun et opkald, en mail eller en sms væk. Jeg er til rådighed gennem hele forløbet og vil gøre mig umage med at svare på dine spørgsmål.

1. Problematikken?

Vi taler sammen uden barnet til en forsamtale. Det er ofte i telefonen. Problematikken belyses og vi aftaler første møde.

Jeg rådgiver i små øvelser du kan starte med sammen med dit barn, så rejsen mod at blive ven med kroppen stille og roligt starter.

2. Et trygt rum

Vi har første session alle sammen. Vi tager det i det tempo der passer barnet for at etablere et trygt rum. Der arbejdes med barnets og jeres ressourcer. Små ting i kan gøre i jeres hverdag. Det handler om at forstå sammenhængen mellem det der foregår i hovedet og det vi mærker i kroppen og hvordan der kan skabes en balance mellem de 2 dele

3. Nu skal vi i gang

Vi arbejder med kroppen og kroppens sansninger. Barnet introduceres til øvelser og mærker effekten ved behandling. Når alle føler sig trygge ved selv at skulle arbejde, så slipper jeg jer, med den sikkerhed at i altid kan komme forbi eller kontakte mig hvis der opstår tvivl eller usikkerhed.

Magi i børneterapi!

De fleste børn jeg har i terapi, elsker at komme hos mig, fordi det ikke føles som terapi. Jeg holder rummet og går mit bedste for at skabe en hyggelig og tryg stemning. I er her sammen med jeres barn og fælles undersøger vi alt det der er på spil og hvordan det kommer til udtryk i deres krop og deres liv. 

Vi går op opdagelse efter ressourcer. Når dit barn har kontakt til egne styrker, kan vi gå videre, for vi kan som mennesker bedre tåle at mærke det svære, når vi kender vores ressourcer.  Vi bruger sten, musik, dans, styrkekort og laver øvelser med kroppen sammen. 

I får  helt konkrete øvelser og viden at gå hjem med som i skal træne hver dag. Min erfaring er at det faktisk går ret hurtigt, når alle taler det samme sprog og har en fælles forståelse af hvad det mon er, der gør at barnet er så ked af det, vredt, trækker sig eller reagere voldsomt. Jeg er til rådighed gennem hele forløbet, og vejleder jer hvis der opstår spørgsmål.

En mor siger:

Førstehjælp til forældre

Det vigtige er at du ikke går i panik. Træk vejret, mærk dine fødder, find ro før du tager dig af dit barn. 

  • Mærk dine fødder – rul dem evt. på en bold
  • Træk vejret roligt, men en lang udånding og pause inden indånding
  • Klap evt. på kroppen
  • Roligt stemmeleje
  • Sæt farten ned
  • Tegn med barnet
  • Blide ord
  • Din ro er med til at regulere dit barns energi

 

Børn registrere og mærker alt det der sker. Derfor er det vigtigt at tale om den hændelse der giver en reaktion hos barnet. Når jeg skriver “tale” mener jeg faktisk ikke at man skal fortælle historien i detaljer, men bare om det der mærkes. Vreden, ked af det heden, der hvor det gør ondt. Man kan spørge ind til det barnet har brug for, ofte er det bare at få lov at reagere og så stadig være elsket og få et kram.

Priser

Familie 1275,-

Du er velkommen til at booke en afklarende og uforpligtende samtale, hvis du har tvivl.

Tak for din tilmelding

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt – huske at tjekke din spam mappe om den havner der.

Det bedste til dig fra mig!

Er du nysgerrig på hvordan du får gode samtaler med dig krop? bliver venner med den og begynder at forstå den?

Så tilmeld dig her. Jeg er mega ustabil i nyhedsbrevsmængden, så jeg kan love dig du ikke bliver spammet, men du kommer til at få tilbud om workshops og forløb som den første og gratis viden din krop og hvordan du kan tale med den.

Når du tilmelder dig får du med det samme en video med 5 minutters selvmassage. Det er nok til at opleve kontakt med din krop igen, hvis du er røget “ud af kontakt med den”.  

Kærligst Bettina