Der er åbent for nye forløb fra september. Kontakt mig hvis du er interesseret.

online sessioner

Om online kan virke ? JA – Online er helt sikkert anderledes en fysisk session, men det virker.
Det kan være lettere for dig der har svært ved at komme afsted, eller dig der bor langt væk.
Nærvær og kontakt rækker langt, også gennem en skærm.

Måske er du skeptisk?

Men online terapi er VIRKELIG godt, og det VIRKER.  Bor vi langt fra hinanden eller er det svært at komme afsted, så kan online sessions være noget for dig!

En online session foregår via Zoom eller Whereby og er let at gå til. Du får tilsendt et link, inden vores session, som du skal åbne den aftalte tid.
Med udgangspunkt i din problemstilling arbejder vi med det, som din krop har brug for. Gennem samtalen vil jeg guide dig. Du skal bare være åben og tage imod. Behandlingen kan fx indeholde:

 • Samtaleterapi
 • Selvmassage
 • Øvelser
 • Traumeforløsning
 • Åndedrætsarbejde
 • Indre barn arbejde

Og meget mere…

Du skal bare have behageligt tøj på, og du kan selv vælge om du vil være på skærm eller bare lyd. Du finder dit yndlingssted, og er klar med tæppe, the og aftalte rekvisitter, som bolde, elastikker, puder eller andet. 

Du får altid mine noter og link til øvelserne efter hver session. Du kan også vælge at få det hele optaget og tilsendt. 

Du er velkommen til at booke en afklarende og uforpligtende samtale, hvis du er i tvivl om et online forløb er noget for dig.

Hjælp til at mindske, angst, stress og indre uro

Online terapi arbejder også med samspillet mellem tanker, krop og sind. Det er fuldstændig som i en almindelig 1:1 session. Jeg lytter til dig, jeg stopper dig indimellem, og guider dig ind i din krop. Sammen giver vi dig en mulighed for at finde plads og rum indeni dig, til at undersøge nye indre stier ,og du får tid til refleksion.

Den spænding, den låsning, det ubehag du mærker “fortynder” vi sammen. Det er de samme teknikker jeg underviser dig online, som  når vi er sammen fysisk.

 • Vi arbejder med dit åndedræt
 • Vi arbejder med dine ressourcer
 • Vi arbejder med indre sansninger
 • Vi arbejder med energi. Enten at øge den, eller at dæmpe den

 

Vi bevæger opmærksomheden fra dine tanker, til din krop, og tilbage igen. På den måde bliver al din energi ikke koncentreret i hovedet,  men fordelt i resten af kroppen. Det gør en KÆMPE forskel inden i dig.

Viden, er et af de redskaber der er med til at hele dig

I videoen kan du se hvordan vores hjerne fungere og hvorfor det er så vigtigt at arbejde med kroppen, når vi er stressede. Den del af hjernen der skal hjælpe os, forstår ikke snak, men den forstår, bevægelse, berøring og opmærksomhed.

Online sessioner kan være for dig der:

 • Er stressramt og har behov for støtte til din krop og nervesystem
 • Ønsker at opleve bedre kontakt til dine følelser og forstå dine kropslige signaler
 • Oplever indre spænding som uro, ondt i maven, ængstelse
 • Trænger til ro og velvære i kroppen
 • Har tankemylder og dårligt selvværd

Efter en session vil du opdage:

 • Lettelse
 • Mere rum og plads
 • Mere ro og overskud

Et online forløb er en nænsom kærlig vej tilbage til det liv du ønsker. Du er der hvor du føler dig mest tryg, nemlig hjemme. Det handler om at mærke den følelse du har i kroppen, ikke tale så meget om selve historien. Når vi er kede af det, bange, forvirrede giver det et kropsligt ubehag. Det er det ubehag der trigger dig og gør at du kommer til at få en bestemt adfærd hvor du måske forsøger at undgå bestemte situationer, mennesker osv.

Vi vil helst være super glade hele tiden, men sådanne er livet ikke. Så vi skal øve os i at være med alle de følelser vi har, rumme dem, for så kan vi lettere navigere i livet, og lade os vejlede af kroppen.

Måske er det nok for dig med enkelte sessioner engang imellem, måske er der brug for et længere forløb? Efter den første snak aftaler vi hvad der er bedst for dig!

Psykoterapeut der planlægger stressforløb i københavn

Priser

En session koster 1100 ,-

Du er velkommen til at booke en afklarende og uforpligtende samtale, hvis du er i tvivl om et online forløb er noget for dig.

Tak for din tilmelding

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt – huske at tjekke din spam mappe om den havner der.

Det bedste til dig fra mig!

Er du nysgerrig på hvordan du får gode samtaler med dig krop? bliver venner med den og begynder at forstå den?

Så tilmeld dig her. Jeg er mega ustabil i nyhedsbrevsmængden, så jeg kan love dig du ikke bliver spammet, men du kommer til at få tilbud om workshops og forløb som den første og gratis viden din krop og hvordan du kan tale med den.

Når du tilmelder dig får du med det samme en video med 5 minutters selvmassage. Det er nok til at opleve kontakt med din krop igen, hvis du er røget “ud af kontakt med den”.  

Kærligst Bettina