Der er åbent for nye forløb fra september. Kontakt mig hvis du er interesseret.

angst & komplekst ptsd

Behandlingsforløb

Angst og (komplekst)PTSD er 2 meget store ord. Det er ord, som vi alle har hørt 1000 gange, men at skulle relatere det til en selv, og komme til den erkendelse at der er brug for hjælp, er et KÆMPE stort skridt og ofte en svær erkendelse. 

At være fanget i sin sin egen krop, som på ingen måde føles sikker at være i, er ubeskriveligt smertefuldt og meget  invaliderende. Så at gå ind i et forløb for at ændre det, kræver stort mod. Det kræver meget mod at bede om hjælp.

Som udgangspunkt skulle man tro at alle mennesker for det meste oplever en følelse at være  sikker og tryg i sig selv. Det er desværre ikke altid sådanne at det at føle sig sikker, rolig og stærk i egen  krop er en naturlig følelse.

Det kan være mange årsager til, men en ting er sikkert og det er at dit nervesystem er blevet overvældet. 

Når du kommer til mig første gang, er min vigtigste mission at hjælpe dig til at mærke om, det her føles rigtigt for dig. Vores relation er altafgørende for at du kan falde til ro.

Derfor skal du booke en enkelt session for at mærke om jeg er den rigtige for dig. Hvis ja, så aftaler vi de næste skridt sammen.

Sådan foregår et behandlingsforløb hos mig

Længden på et forløb varierer. Vi kommer altid igennem de forskellige trin, men vi kan desværre ikke jage med nervesystemet og bindevævet. Hvis der opstår spørgsmål og tvivl, så er jeg kun et opkald, en mail eller en sms væk. Jeg er til rådighed gennem hele forløbet og vil gøre mig umage med at svare på dine spørgsmål.

Forbindelsen mellem os

Det første møde handler om den forbindelse der er mellem dig og mig. Det er altafgørende at du oplever at du er tryg ved mig og tror på at vi i fællesskab, kan hele den smerte du oplever. Vi starter stille med at vende din opmærksomhed mod din egen krop og prøver at lytte til det den har at sige. 

Bevidstgørelse/ opdagelse

Bevidstgørelse af dit åndedræt, dine følelser og dine spændinger. Jeg introducere små øvelser du kan tage med dig hjem og bruge dagligt.  Du begynder at opdage hvordan en din krop sanses. Hvor er der behag og hvor er der ubehag.

Opmærksomhed

Træning i at vende opmærksomheden ind i kroppen og i de sansninger der opleves uden at vurdere eller have en fortælling klar. Du vil opdage at du kan øve dig på at styre din opmærksomhed. Hvad sker der hvis du kun mærker spændingen og ikke tolker? 

Følelser

Undertrykte følelser har mulighed for at komme op til overfladen. Du får oplevelsen af at kunne lade en følelse passere. Det vil hjælpe dig ift. angst, ked af det hed og vrede. Du vil langsomt opdage at du kan være med kropsligt ubehag og bare observere det, til det har passeret. Det vil hjælpe dig med stressfyldte og angstprægede sansninger i fremtiden.

Roen indfinder sig

Dit fysiske alarmberedskab er begyndt at være tilpas sænket til at der kan arbejdes med det underliggende muskelpanser.  Du begynder at kunne opdage sansninger uden at skulle handle på dem. Det vil opleves som at du begynder at tage kontrollen tilbage.

Empowerment

Du vil opdage at du kan håndtere følelser og spændinger i hverdagen, ved hjælp af de redskaber du har fået gennem forløbet. Du vil opleve empowerment og en øget tilstand af at kunne agere i egen tilværelse og få en oplevelse af mere livskvalitet.

Hvad sker der bagefter?

Du vil efter et forløb have en intellektuel og en kropslig viden om hvad angst og PTSD er for dig. Igennem kropsbehandlingerne og samtalerne får du et nyt kendskab til din krop, som du med det samme kan benytte dig af, til at forebygge og håndtere den kropslige uro og angst.

Priser

En session koster 1100 ,-

Du er velkommen til at skrive, hvis du er i tvivl om et behandlingsforløb er noget for dig.

Tak for din tilmelding

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt – huske at tjekke din spam mappe om den havner der.

Det bedste til dig fra mig!

Er du nysgerrig på hvordan du får gode samtaler med dig krop? bliver venner med den og begynder at forstå den?

Så tilmeld dig her. Jeg er mega ustabil i nyhedsbrevsmængden, så jeg kan love dig du ikke bliver spammet, men du kommer til at få tilbud om workshops og forløb som den første og gratis viden din krop og hvordan du kan tale med den.

Når du tilmelder dig får du med det samme en video med 5 minutters selvmassage. Det er nok til at opleve kontakt med din krop igen, hvis du er røget “ud af kontakt med den”.  

Kærligst Bettina