Der er åbent for nye forløb fra september. Kontakt mig hvis du er interesseret.

selvværdsforløb

Føler du ofte at du ikke slår til? At lige om lidt bliver du afsløret?

Møder du de samme mønstre og konflikter igen og igen, i forskellige varianter? Kærester, kolleger og venner der træder på dig, sårer dig. Er du bange for at lige om lidt opdager alle at du intet kan. Har du tanker som at du ikke er klog nok, pæn nok, tynd nok, sund nok, alt muligt nok og har du fået nok af den følelse?

Ved du godt at du kan ændre på det?

Hvis du er på denne side, så er det et tegn på at du har fået nok og er klar til at føle at du er nok! Det kan jeg hjælpe dig med.

Sådan foregår et selvværdsforløb hos mig

Igennem 1:1 sessioner hjælper jeg dig med at se andre perspektiver, nye vinkler, stille spørgsmålstegn ved gamle overbevisninger og vende det hele lidt på hovedet, så du bliver nysgerrighed og med små skridt får mod til at være den du drømmer om at være og turde vise verden, præcis den du er.

En rejse mod større selvkærlighed: Fra “Jeg er ikke nok” til “Jeg har fået nok” og endelig “Jeg er nok” Det er en rejse, der starter med at forstå din egen indre verden – Din  hjerne og dens funktioner. Du lærer at forstå hvordan hjernen, kroppen og alt det du måske ville kalde din sjæl hænger sammen. Du vil komme i det jeg kalder daglig træning i selv-kærlighedens fitnesscenter, hvor du begynder at få øje på hvordan du taler til dig selv, du lære om din biokemiske sammensætning og dit tilknytningsmønster.

På denne rejse udforsker du hvordan selvværdet i din familie påvirkede dig, og vi er nysgerrige på tidligere partnere. Jeg lærer dig at bruge kroppen til at være med dine følelser og blive bevidst om, hvordan du kan bruge din krop til at arbejde med dit indre selvbillede.

Du får indsigt i hjernens biokemi, det autonome nervesystem og hvordan det hele spiller så smukt sammen og er designet til at passe på dig. Vi definerer følelser og udforsker, hvor i kroppen de mærkes. Vi dykker ned i de fysiske fornemmelser forbundet med vrede, glæde, sorg, afsky og skam.

Du kommer til at arbejde med  tankemønstre og hvordan du kan ændre dem. Du lærer at etablere sunde grænser og praktisere daglig selv-kærlighed. Ved enden af denne rejse står du stærkere og kærligt forankrede i dig selv. Du taler venligt til dig selv og sætter grænser, når det er nødvendigt. Du opdager at du er nok, præcis som du er, bare fordi du er dig!

 

Selvværd, personlig styrke, nysgerighed og glæde....

Det er nøgleord for mig. Arbejdet med at begynde at opdage dig selv på ny, være nysgerrig, observerende, accepterende og kærlig venlig over for det du opdager. 

Det skaber mulighed for vækst inden i dig, og uden for dig.

Når du bliver bevidst om din adfærd og dine mønstre vil du kunne tage nye bevidste og nærende beslutninger og leve efter det der er vigtigt for dig. Du kommer til at give din krop nye informationer om hvem du er – du kommer til at se dig selv i et nyt lys.

Jeg benytter mig af den nyeste viden inden for hjernens plasticitet til at ændre indgroede tanke-, føle-, og handlemønstre, der ikke mere tjener vores bedste.

Jeg benytter mig af kombinationen af min viden inden for tilknytnings teori, psykoterapi, kropsterapi, mindfulness, åndedræts øvelser, bindevævsbevægelse og forståelse af nervesystemets dans med din krop og dine sanser.

Dit forløb bliver krydret med personlige øvelser.

Når der opstår spørgsmål og tvivl, så er jeg kun et opkald, en mail eller en sms væk. Jeg er til rådighed gennem hele forløbet og vil gøre mig umage med at svare på dine spørgsmål.

Priser

En session koster 1100 ,-

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om et selvværdsforløb er noget for dig.

Tak for din tilmelding

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt – huske at tjekke din spam mappe om den havner der.

Det bedste til dig fra mig!

Er du nysgerrig på hvordan du får gode samtaler med dig krop? bliver venner med den og begynder at forstå den?

Så tilmeld dig her. Jeg er mega ustabil i nyhedsbrevsmængden, så jeg kan love dig du ikke bliver spammet, men du kommer til at få tilbud om workshops og forløb som den første og gratis viden din krop og hvordan du kan tale med den.

Når du tilmelder dig får du med det samme en video med 5 minutters selvmassage. Det er nok til at opleve kontakt med din krop igen, hvis du er røget “ud af kontakt med den”.  

Kærligst Bettina