Selvværdsforløb

Møder du de samme mønstre og konflikter igen og igen, i forskellige varianter? Kærester, kolleger og venner der træder på dig, sårer dig. Føler du ofte at du ikke slår til ?, at lige om lidt opdager alle at du intet kan. Har uu tanker som at du ikke er klog nok, pæn nok, tynd nok, sund nok, alt muligt nok og har DU FÅET NOK af den følelse?

Ved du godt at du kan ændre på det?

Hvis du er på denne side, så er det et tegn på at du har fået nok og er klar til at føle at DU ER NOK! Det kan jeg hjælpe dig med.

Igennem 1:1 sessioner hjælper jeg dig med at se andre perspektiver, nye vinkler, stille spørgsmålstegn ved gamle overbevisninger og vende det hele lidt på hovedet, så du får lyst til at leve igen med nysgerrighed, mod og komme fra et solidt fundament.

trin 1

En forståelse af vejen til større selvkærlighed, så du kan gå fra “jeg er ikke nok” til “jeg har fået nok” og ende ud med “jer er nok”

Indføring i vores plastiske hjerne og hvordan hjernen fungerer. 

En aftale om at komme dagligt i selv-kærlighedens fitnesscenter.

trin 2

Din historie, din familiens sammensætning. Du lærer om din biokemiske sammensætning og dit tilknytningsmønster.

Vi smitter hinanden, så her går vi på opdagelse i din families selvværd. 

Hvordan har dine kæresters selvværd været?

 

trin 3

Træning i at bruge kroppen til at ændre, hvordan du har det. 

Vi kan bevidst bruge kroppen til at ændre, hvordan vi har det med os selv.

Du lærer om hjernens biokemi, dit autonome nervesystem, kropsbilleder, kropssansninger og muskler. 

 

trin 4

Hvad er følelser egentligt. Hvad er grundfølelser, hvor mærkes de i kroppen.

Undersøgelse af de sansninger der er forbundet med vrede, glæde, sorg, afsky og skam. 

Hvor længe vare en følelse? og hvordan er man med ubehagelige følelser? og hvordan sætter man en grænse.

trin 5

  • Vi tænker mellem 60-80.000 tanker i døgnet
  • 90% er gentagelser
  • 75 % er negativt

 

I dette modul arbejder vi med de tanker vi tænker og hvordan vi kan ændre dem. Det kræver bevidsthed og daglig træning selv-kærlighedens fitness. Her arbejder vi også med grænser og det at stå stærkt i dig selv.

trin 6

Her øver og træner vi alt det du har lært, sanset og arbejdet med igennem de andre 5 moduler.

Du står nu stærkt og kærligt funderet i dig selv. Du taler selvkærligt til dig selv og sætter grænser, når du mærker der er brug for det.

Du bekymre dig ikke om hvad andre tænker. Du mærker glæde og drømme og går efter dem.

Større selvværd og personlig styrke

Det er vigtigt for mig at understrege at dette ikke er et lineært forløb, men at det er tilpasset dig og du kan hoppe rundt i kasserne som det passer dig. Noget tager længere tid at integrere end andet. 

Jeg benytter mig af den nyeste viden inden for hjernens plasticitet til at ændre indgroede tanke-, føle-, og handlemønstre, der ikke mere tjener vores bedste.

Jeg benytter mig af kombinationen af min viden inden for psykoterapien, kropsterapien, bindevævet og nervesystemets dans med vores sanselige krop. 

Dit forløb bliver krydret med øvelser til dit personlige hjemme fitnesscenter. Øvelserne er en kombination af Hata-, og Yin-, yoga. ManuVision træning og Fascial Flow® 

 

 

Hvad siger andre der har været i forløb hos mig

Forandringer i Din plastiske hjerne

Når du bliver bevidst om det din adfærd og dine mønstre vil du kunne tage nye bevidste og nærende beslutninger og leve efter det der er vigtigt for dig. Du kommer til at give din krop nye informationer om hvem du er – du kommer til at se dig selv i et nyt lys.

Det betyder at din krop og hjerne nok ikke i starten vil stole helt på dig, og dine gamle vaner vil føles tryggere. Du vil måske mærke uro og blandede følelser. Gamle mønstre virker lokkende og kalder på dig – Stå fast! – alt det har jeg små tips og triks til. Det er vigtigt at du holder fast – fremskridt kommer gradvist og sikkert. Ved at holde fast begynder dit indre system at stole på dig og du på det.Du vil få hjælp til at holde fokus på dine succeser, din hjerne vil let lokke dig til at fokusere på alt det der “gik galt”, det er helt normalt, det er sådanne vi alle er indrettet i vores hjerne.

Når der opstår spørgsmål og tvivl, så er jeg kun et opkald, en mail eller en sms væk. Jeg er til rådighed gennem hele forløbet og vil gøre mig umage med at svare på dine spørgsmål.

1 session

Varighed: 90 minutter

Pris 975,-

3 sessioner

Varighed: 90 minutter pr. session
Pris: 2925,-
Mulighed for at betale i 2 rater.

5 sessioner

Varighed: 90 minutter pr. session
Pris: 4875,- 
Mulighed for at betale i 2 rater

Tak for din tilmelding

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt – huske at tjekke din spam mappe om den havner der.

Feel good til dig

Er du nysgerrig på mere krop, viden, videoer, og “gør det selv” inspiration? 

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Det dumper ind i din brevbakke en gang om måneden. 

Når du tilmelder dig får du med det samme en video med 5 minutters selvmassage. Det er nok til at opleve kontakt med din krop igen, hvis du er røget “ud af kontakt med den”.  

Kærligst Bettina